"Vi gör ditt hem Smart, Säkert och Röststyrt"

Ett smart hem på riktigt

Vår definition av ett ”smart hem” är lite mer omfattande än bara ett par smarta lampor som man kan styra med mobiltelefonen.

För oss är ett ”smart hem” när hemmets all teknik samverkar och automatiskt arbetar för att du ska få en energieffektiv, säker och bekväm vardag utan att behöva kunna något om själva tekniken. För oss är det lika självklart som att man inte behöver veta något om kamremmar och kardanaxlar för att kunna njuta av en välfungerande bil.

Vi får tex hemmets klimatsystem (radiatorer, luftvärmepumpar, golvvärme, FTX-system, AC etc) att samverka och arbeta energieffektivt utifrån parametrar som ”är någon hemma”, ”är elen dyr just nu”, ”står ett fönster öppet” etc. Vi får tekniken och produkter i det ”smarta hemmet” att arbeta likt ett larmsystem så ni slipper lägga pengar på dyra larmtjänster. Kort sagt vi får tekniken att arbeta för dig och inte tvärt om.

Allt detta kräver lite mer kunskap om olika tekniska system, protokoll och programmering än vad en installation av en smart lampa kräver.

Men det är inget du behöver oroa dig för, det är just därför vi finns.

Teknik behöver inte strula

Alla kan säkert relatera till teknik som inte fungerar som man tänkt det. Klart att det är enkelt att skylla på dålig teknik…och med all rätt ibland.

Men med handen på hjärtat kanske det finns andra bakomliggande faktorer till detta. Kanske att tekniken inte är rätt installerad eller integrerad på grund av okunskap, slarv eller att produkten helt enkelt inte är kompatibel med det du förväntar dig att den ska göra? Är det verkligen fel på produkten eller är det ett kringliggande problem så som dåligt Wifi eller att den närliggande Zigbee-komponenten inte når fram med sin mesh-signal? Har produkten lovat lite för mycket i sin marknadsföring eller varit otydlig i vad den faktiskt kan göra? Är det inte alls något fel alls på produkten utan snarare är en annan uppkopplad komponent som gör att det strular?

Vi på Nordic Smart Homes arbetar med produkter och tekniker som vi testat att de fungerar. Skulle något trots allt ”strula” så ligger det på oss att reda ut det och lösa problemet.

Med andra ord behöver inte teknik strula för dig!

SMARTA ARTIKLAR

Den tekniska utvecklingen inom smarta hem har de senaste året gått så snabbt framåt att den allmänna kunskapen om vad tekniken kan göra och hur man hanterar den på enklaste sätt släpar efter. Här kan du hitta intressant information utifrån ett smart hems olika perspektiv. Hur smart är ditt hem egentligen och går du fortfarande runt och styr husets funktioner med en massa appar på din mobil? Välkommen in i framtiden!

Boka

Vi sätter tillsammans ihop grunden i ditt Smarta Hem och bokar datum för installation

Leverans

Vi kommer hem till dig med dina produkter redo för installation

Installation

Våra utbildade Smart Guides installerar ditt Smarta Hem precis som du önskar

Smart Hem

Ditt hem har nu blivit smart, säkert, röststyrt och redo för framtidens teknik

Support

Vi säkerställer att du får ut så mycket som möjligt av ditt Smarta Hem

Home Automation – Magi?

Nordic Smart Homes får teknik att prata med varandra. I och med det kan vi få enskilda tekniska prylar att ta reda på vad som händer med andra tekniska prylar och skapa händelser baserat på det. På så sätt kan vi knyta ihop tekniska funktioner och prylar så de börjar samverka…helt automatiskt.

Här är ett exempel på ”Home Automation” med programmerade aktiviteter som sker automatiskt när du lämnar hemmet:

Ytterdörren och grovéntredörren låses + Vissa lampor i hemmet släcks + Kaffebryggaren och strykjärnet stängs av + Temperaturen på övervåningen sänks 2 grader (om inte elen är dyr för då sänks temperaturen ytterligare 1 grad) + Övervakningskameran inomhus aktiveras + Markiserna rullas in + Robotdammsugaren gör sin städvända…osv.

Din röst kan styra…

Det är både enklare och smartare att kunna styra hemmets alla funktioner med rösten än att alltid behöva bära runt på mobilen och klicka på en massa appar.

…hela hemmet

Med en välplanerad placering av dina smarta produkter och en korrekt digital rumsindelning blir hemmets alla funktioner lättillgängliga.