”Man ska inte behöva vara intresserad av teknik för att bygga ett Smart Hem…

…det räcker med att vara intresserad av att få nyttja funktionerna”

 

Det råder inga tvivel om att de flesta produkter i ett hem är, eller åtminstone kommer att vara “smarta” i framtiden. Din bil, ditt kylskåp och dörrlås kommer att bli smartare och smartare och hantera fler och fler funktioner. Men att fylla hemmet med en massa smarta produkter, som var för sig hanteras med olika appar, gör inte hemmet till ett smart hem. Snarare tvärtom.

Det är först när man knyter ihop alla smarta produkter i ett och samma ekosystem som man kan nyttja en riktigt smart hantering av tekniken.

Nordic Smart Homes installerar smarta hem baserat på utvalda kompatibla produkter tillsammans med Googles ekosystem – Google Home. Genom att knyta ihop alla smarta produkter kan du enkelt hantera hela ditt hem och dess produkter via en och samma app, via de skärmar vi installerar eller genom att bara använda din röst.

När alla produkter är kopplade till Google Home kan du även automatisera produkterna i ditt hem. Som till exempel att vissa lampor släck, värmen i huset sänks samt att kameran skall börja spela in automatiskt i och med att sista familjemedlemmen lämnat huset.

Det är inte lätt att navigera i djungeln bland alla smarta produkter och en uppsjö av olika tekniska protokoll.  Hur ska man som vanlig människa kunna veta allt om detta. Räcker det inte med att man bara vill ha ett smart hem?

Jo, det är just därför Nordic Smart Homes finns för dig och din resa in i en smart framtid!