ERBJUD ERA KUNDER EN SMARTARE TJÄNST

I samarbete med Nordic Smart Homes kan ni både erbjuda era kunder ett smartare boende och öka er kundnöjdhet.

Era kunder attraheras av smartare lösningar

I takt med de senaste årens tekniska utveckling har konsumenternas krav på hur ett riktig smart hem skall fungera höjts rejält. För ett par år sedan innebar ett “smart hem” att du kunde tända ett par lampor via en app. Idag handlar det om att knyta ihop hemmets alla funktioner och produkter i ett lättillgängligt ekosystem. Belysning, kylskåp, termostater, musikutrustning, rullgardiner och dörringklockor har möjlighet att kommunicera med varandra och Nordic Smart Homes är partnern som knyter ihop tekniken för era kunder.

Nordic Smart Homes erbjuder den mest användarvänliga hanteringen av smarta hem där tekniken är röststyrd samt hanteras via smarta skärmar eller en och samma app.

Helentreprenad: Professionellt Wi-Fi för privatbostäder

Nordic Smart Homes genomför helentreprenad av säkra och professionella mesh nätverk som når fastighetens alla hörn, både inomhus och utomhus. Vi ansvarar från projektplanering, mätningar, ritningar till fackmannamässig installation och driftsättning. En riktigt smart investering och uppgradering av er fastighet.

Mäklare

Se hur ni som mäklare kan addera mervärde och höja attraktionsvärdet på de objekt ni säljer.

Husleverantör

Se hur ni som husleverantör kan skapa attraktivare hus ur ett tekniskt perspektiv

Elektriker

Se hur ett samarbete med oss leder till smartare lösningar och nöjdare kunder.

Vid nybygge eller renovering

Vid nybyggnation eller renovering projekterar, installerar och driftsätter Nordic Smart Homes styrning och automatiseringen av tekniken i ert nya hus. Du kan få samma tekniska funktioner som vid en KNX-installation fast till en bråkdel av priset.

Då vi bygger våra installationer på trådlösa protokoll är det även enkelt att uppgradera ett hus som ”bara” ska renoveras. Den trådlösa tekniken gör det enkelt att komplettera funktioner och teknik även efter renovering eller nybyggnation.

Vi samarbetar med byggare, arkitekter, elektriker, VVS-montörer, trädgårdentreprenader för att se till att den slutliga tekniken i hela fastigheten är användarvänlig och lätt tillgänglig.