”Installation av smart säkerhet
du övervakar själv

Smart Säkerhet

Nordic Smart Homes installerar bl.a. digitala dörrlås,  läckagesensorer, smarta brandvarnare mm. Säkerhetsprodukter du övervakar själv utan dyra abonnemang.

Nordic Smart Homes installerar, konfigurerar och integrerar teknik som verkar för att höja säkerheten i ert hem. Med digitala lås och digitala nycklar/koder får ni full kontroll över era entrédörrar oavsett vart ni än befinner er. Brand- och rökvarnare kommunicerar med varandra och informerar de boende vart i hemmet branden sker. Läckagevarnarna varnar er vid minsta tillstymmelse av vattenläckage. Kanske ni önskar att strömmen till kaffebryggaren automatiskt ska stängas av när ingen är hemma? Hemmets säkerhetsstatus samt historik finns lättillgängligt i hushållets mobiltelefoner.

Få egen kontroll över ditt hem

Med dagens teknik samt Nordic Smart Homes hjälp kan du få en övervakning som du enkelt kan hantera själv. Du får kontroll över ditt hem utan att investera i larmbolagets utrustning för att sedan hamna i deras knä med dyra abonnemangskostnader som följd.

Vi hjälper dig inte bara med korrekt installation av kameror eller annan säkerhetsutrustning. Vi ser även till att tekniken kan hjälpa dig praktiskt i vardagen. Klart att du ska kunna se och prata med den som ringer på dörren, eller till och med låsa upp den, oavsett vart du befinner dig.

INTRESSERAD? Kontakta oss så för installation och rådgivning

   Digitala dörrlås (lägenheter och villor)

   Med ett digitalt lås från Tedee öppnas helt nya möjligheter att hantera hemmets dörrar (passar de flesta ytterdörrar, förrådsdörrar och innerdörrar).

   Med Tedee-låset installerat tar vi inte bort möjligheten att låsa/låsa upp dörren med nyckel eller med tumvredet på dörrens insida. Det vi gör är adderar möjligheten att:

   • Hantera låset på distans
   • Låsa och låsa upp med mobil eller kodpanel (tillval)
   • Dela ut digitala nycklar som kan schemaläggas
   • Låset automatiskt låses efter en viss önskad tid
   • Låset automatiskt låses upp när du närmar dig dörren
   • Se all historik från låset
   • Få notifikationer när och vem som använder låset

   Tedee-låset har ett inbyggt uppladdningsbart batteri som man enkelt laddar på plats utan att behöva montera bort låset. Batteriet räcker i upp till 14 månader beroende på användningsfrekvens.

   Låset är mycket säkert då det använder sig av högsta krypteringsprotokollet (TLS 1.3 – 256-bitars krypteringsnyckel)

   Grundpaketet inkluderar digitalt lås, nordisk adapter och Wifi-brygga.

   Tillhör du en bostadsrättsförening?

   Vid samarbete med er Brf kan vi erbjuda volyminstallationer och därmed ge upp till 2 500 kr rabatt på grundpaketet och installation. Läs mer på https://www.nordicsmarthomes.se/brf/ eller kontakta oss på 08-502 350 10 eller info@nordicsmarthomes.se

     Läs om våra övriga tjänster:

     KOSTNADSFRI RÅDGIVNING!

     Kontakta oss så bokar vi in en kostnadsfri rådgivning.

     010-641 44 40

     Alternativt maila oss på: support@nordicsmarthomes.se

     Orter för kostnadsfri rådgivning: Stockholmsområdet