Komplett el- och teknikinstallation

Vid köp av ny bostad vill de flesta gå igenom och uppgradera husets el-dragningar. Det vi även erbjuder i samband med detta är en modern och smart styrning av husets teknik. Det samma gäller om du ska bygga nytt och kan tekniken bli ännu mer integrerad i hemmet.

Klart att ni ska kunna hantera husets funktioner på distans, att tekniken samverkar för att skapa ett säkrare och mer ekonomiskt boende. Vill ni automatisera vissa funktioner eller styra tekniken med mobilen, smarta skärmar eller rösten så ska ni självklart kunna det i ert nya hem.

I vårt team ingår teknikinstallatörer och auktoriserade elektriker.

Smart planering ger smartare hem!

När vi planerar uppgradering och installation av era el-arbeten väver vi även in era önskemål om hur tekniken i ert hem skall styras. Genom att integrera el- och teknik säkerställer vi en modern digital hantering av hemmets alla funktioner och resultatet blir ett mycket smartare hem.

Nybyggnation:
Vid nybyggnation, där väggarna är öppna, finns möjligheten att dra trådbunden teknik i väggarna. Dragning av tekniken görs då till stor del samtidigt med el-dragningarna.

Renovering:
Vid renoveringar kanske man drar om befintlig el utan att öppna upp väggarna. I detta fall blir trådlös teknik det vanligaste valet.

Vi kommer naturligtvis anpassa val av teknik utifrån just ert hushålls behov och önskemål när det gäller styrning och automatisering av tekniken.

Allt går att styra på smartare sätt!

Hur vill ni styra hemmets teknik?

Vi ser till att ert hem får en modern och lättanvänd styrning av hemmets alla tekniska funktioner. Ni får ett hem som förenklar vardagen och ger möjlighet till kostnadsbesparingar. Ett digitalt utbyggbart system, redo för framtiden!

Mobiltelefonen eller smarta skärmar

Ni kan enkelt styra hemmets funktioner via mobiltelefon, den smarta klockan eller via smarta skärmar. Allt hanteras med ett tryck på skärmen via ett användarvänligt gränssnitt.

Automatisera hemmets funktioner

Hemmets funktioner kan automatiseras utifrån just ert hushålls behov. Kanske ska vissa lampor släckas och temperaturen på undervåningen sänkas ett par grader när ingen är hemma?

Hantera hemmet på distans

Med ett uppkopplat hem kan du enkelt hantera hemmets teknik på distans. Du kanske vill låsa upp dörren till någon även om du befinner dig på semester på andra sidan jorden?

Tekniken pratar med varandra

Genom att få tekniken att prata med varandra kan de även börja samverka. Rullgardinerna kanske automatiskt ska rullas upp när du tänder sovrummet?

Använd röststyrning

Med ett röststyrt hem behöver du inte ta fram mobilen eller klicka på en massa knappar så fort du vill hantera tekniken. Du säger bara “släck övervåningen” så släcks alla lampor just där.

Korrekt installation och 100% service

Med en fackmannamässig installation och ett korrekt val av välbeprövade produkter och komponenter blir tekniken driftsäker, användarvänlig och lättillgänglig. Ni får full kontroll över hemmets säkerhet, energiförbrukning och allmänna status oavsett vart i världen ni än befinner er.

   Hur fungerar det?
   Vad är Zigbee?
   Hur ser framtidens teknik ut?

   Vad kan jag styra med rösten?

   KOSTNADSFRI RÅDGIVNING!

   Kontakta oss så bokar vi in en kostnadsfri rådgivning.

   010-641 44 40

   Alternativt maila oss på: support@nordicsmarthomes.se

   Orter för kostnadsfri rådgivning: Stockholmsområdet