”Få 100% koll på hemmet
med smart övervakning

Övervakning

Nordic Smart Homes installerar bl.a. övervakningskameror, digitala dörrlås 0ch smarta ringklockor med kamera. Övervakningsprodukter du hanterar själv utan dyra abonnemang.

Med en korrekt installerad övervakning får ni full kontroll över hemmet oavsett vart ni än befinner er. Vi installerar övervakningskameror både inomhus och utomhus. Med konstant strömförsörjning slipper ni en massa batteribyten under året. Kamerorna har mörkerseende, rörelsesensorer, backup- batteri samt lokal inspelning. Eftersom kamerorna utrustats med både högtalare och mikrofon kan ni även föra en tvåvägskommunikation mellan mobilen och kamerorna oavsett vart ni än befinner er. Vid entrédörrarna installerar vi ringklockor med inbyggd kamera så att ni kan se och prata med den som ringer på dörren.

Tre vanligaste misstagen vid kamerainstallation

1. Fel placering
Det är mycket viktigt att placeringen av kamerorna är korrekta. Vilken/vilka delar av huset är mest trolig väg in för tjuven? Ska kameran synas för avskräckande syfte eller ha en dold placering för mer detaljerade bild av tjuven och händelseförloppet? En korrekt kameravinkel ger betydligt bättre och tydligare bild av objektet. Man bör även tänka på växtligheter, säsongsmöblering etc så att kamerornas placering är rätt för årets alla säsonger och ej behöver flyttas runt. Placeringen är även viktig för att få optimala bilder vid både i fullt dagsljus och i mörker (med mörkerseendet).

2. Fel konfiguration
Kameran ska inte bara ha rätt konfiguration mot nätverket för optimal driftssäkerhet. Våra moderna kameror skall även konfigureras så du får rätt information vid rätt tillfälle oavsett vart i världen du än befinner dig. Viktigt är också att välja rätt kameror och konfigurera dessa så de spelar in händelser oavsett om ditt wifi-nätverk är i drift eller ej.

3. Ej konstant ström (BARA batterier)
Visst kan det låta det smidigt med batteridrivna kameror. En av de vanligast arbetena vi gör är att ström sätta kameror med konstant ström efter att kunderna tröttnat på att plocka ner sina kameror flera gånger om året för att ladda dessa. Kamerorna vi använder installerar vi med fastström så dessa blir underhållsfria. Kameran skall dock fortfarande ha inbyggt batteri men detta är då endast till för att kameran skall kunna fortsätta att spela in även vid eventuella strömavbrott.

Få egen kontroll över ditt hem

Med dagens teknik samt Nordic Smart Homes hjälp kan du få en övervakning som du enkelt kan hantera själv. Du får kontroll över ditt hem utan att investera i larmbolagets utrustning för att sedan hamna i deras knä med dyra abonnemangskostnader som följd.

Vi hjälper dig inte bara med korrekt installation av kameror eller annan säkerhetsutrustning. Vi ser även till att tekniken kan hjälpa dig praktiskt i vardagen. Klart att du ska kunna se och prata med den som ringer på dörren, eller till och med låsa upp den, oavsett vart du befinner dig.

INTRESSERAD? Kontakta oss så för installation och rådgivning

    Läs om våra övriga tjänster:

    KOSTNADSFRI RÅDGIVNING!

    Kontakta oss så bokar vi in en kostnadsfri rådgivning.

    010-641 44 40

    Alternativt maila oss på: support@nordicsmarthomes.se

    Orter för kostnadsfri rådgivning: Stockholmsområdet