”Styr din belysning på distans
eller från soffan”

Smart belysning

Våra kunder vill kunna styra sin belysning på fler sätt än att trycka på husets alla strömbrytare. Man vill kunna hantera belysningen på distans, tända och släcka fördefinierade rum eller belysningsgrupper och lätt anpassa ljuset för olika tillfällen.

Nordic Smart Homes installerar smarta LED-strömbrytare i hela huset. Vi byter ut infällda strömbrytare och dimmers till smarta så dessa även kan kontrolleras med mobilen, på smarta skärmar eller med rösten. Även armaturer med strömbrytare på sladd (t.ex. bords- och golvlampor) knyts ihop med övrig belysningsstyrning. Med smart belysning kan du skapa förinställda belysningsscener för olika tillfällen (t.ex. mysbelysning)

Vi kan även automatisera delar av belysningen så att vissa lampor automatiskt tänds när du kommer hem.

Så här går en installation tillväga

Vi inventerar era befintliga strömbrytare, armaturer samt ramar. Vissa strömbrytare kanske skall vara dimmer med ratt och andra med återfjädrande knapp. Har ni specialdesignade strömbrytare? Då sätter vi “smartheten” bakom dessa.

Vi installerar alla strömbrytare och övriga lampor du önskar få med i styrningen av belysningen. All belysning knyter vi samman med en belysningsbrygga så att lamporna kan styras på distans och lokalt.

När all belysning är integrerat i belysningsbryggan hjälper vi er med den digitala rumsindelningen så att belysningen kan hanteras i grupper. Vi hjälper er även med hur ni skapar personliga belysningsscener.

   Läs om våra övriga tjänster:

   KOSTNADSFRI RÅDGIVNING!

   Kontakta oss så bokar vi in en kostnadsfri rådgivning.

   010-641 44 40

   Alternativt maila oss på: support@nordicsmarthomes.se

   Orter för kostnadsfri rådgivning: Stockholmsområdet